Udskiftning af vinduer og døre til private og erhverv

Vi tilbyder mange typer vinduer til både private og erhverv i og omkring Nykøbing Sjælland og Odsherred. Vi benytter os kun af vinduer af høj kvalitet, hvilket vi gennem mange års erfaring har opnået værdifuld viden om. Derfor er du sikker på at få et produkt, der holder, og det er i sidste ende det vigtigste. Vi tager dig med på råd, når vi skal udfærdige en løsning, således du får netop det resultat, du ønsker. Vi har en bred vifte af vinduer, der gerne skal sikre, at vi kan tilbyde noget for enhver smag.


Mange års erfaring med vinduer - din garanti for en professionel løsning

Vi har eksisteret siden 1929 og har i alt den tid sat vinduer i. Disse mange års erfaring garanterer dig et resultat, der er en rigtig fagmand værdig. Vi mener ikke, at kvalitet behøver koste ekstra, hvorfor vi kan levere kvalitetssikrede vinduer til konkurrencedygtige priser. Det lader sig gøre gennem vores tætte dialog med dig. Hvis vi fra start er sikre på og enige om, hvad der laves, opstår der ikke unødvendige problemer, og vi kan derfor effektivt sikre dig et resultat, du bliver glad for.


Vil du have nye vinduer/døre?

Vi har en fast kundekreds i Rørvig, Nykøbing Sjælland samt det nordlige Odsherred, der nyder godt af vores store professionalisme. Du kan blive en del af denne kreds – ring til os på telefon 59 91 85 27 og hør nærmere.

 

Indhent tilbud


Vi tilbyder at du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning med dit kommende projekt. Vi kan yderligere give dig et uforpligtende tilbud på projektet.


16. Jun 2022

https://www.youtube.com/watch?v=UgXaj1iw7b4 Opførsel af nye atelier i Nakke samt renovering af…

16. Jul 2020

Tilbygning til sommerhus samt renovering med nyt tagpap tag

15. Jul 2020

Tilbygning til stue samt overdækning med glas

5. Nov 2019

Idag kom en kollega forbi vores firma med en hilsen fra fortiden. Aage skrev tit en hilsen på …

Cvr: 2670 5908 | | Cookiepolitik | Sitemap
Top