Vi er specialister i opbygningen af nye træterrasser

En terrasse kan være det perfekte samlingspunkt i de skønne, varme sommerdage, hvor man ønsker at nyde solen i hjemlige omgivelser. Hos Snedker og Tømrermestre Aage Petersen og Søn ApS har vi mange års erfaring inden for opbygningen af nye træterrasser, og vi kan derfor også vejlede dig med henblik på at bestemme størrelse, placering, design, valg af træsort og lignende. Terrasser i træ er ikke kun er fryd for øjet og derfor et æstetisk godt valg, men de er samtidigt kendetegnet ved at have en levetid på op til 25 år.

 

Professionelle løsninger af træterrasser siden 1929

Vores virksomhed har tilbudt løsninger inden for snedker -og tømrerfaget siden 1929, hvilket er din garanti for, at vores håndværk er kvalitetsrigt, sikkert og gennemarbejdet. Der er mange ting, man bør overveje, når man skal have lagt en ny træterrasse, og vi står klar til at rådgive dig gennem hele beslutningsprocessen. Du bør blandt andet overveje, hvilken type træ, der egner sig bedst til dine behov, og hvor meget vedligehold, du er klar til at påtage dig. Hvis du ikke ønsker at bruge for meget tid på rengøring og vedligehold, bør du for eksempel prioritere en løsning i komposit eller trykimprægneret træ. Vi kan hjælpe dig med at tage de rigtige beslutninger, så du får den mest optimale løsning.

 

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring din nye træterrasse

Vi har gennem vores mange års erfaring i branchen tillært os vigtig viden om opbygning, installation og valg af materialer til træterrasser, og vi står derfor klar til at hjælpe dig. Vi kører rundt nordlige Odsherred og assisterer dig med den opgave, du har på dagsordenen. Du kan kontakte os på telefonnummeret 59 91 85 27, hvis du går og drømmer om en ny, kvalitetssikker træterrasse.

Indhent tilbud


Vi tilbyder at du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning med dit kommende projekt. Vi kan yderligere give dig et uforpligtende tilbud på projektet.

16. Jun 2022

https://www.youtube.com/watch?v=UgXaj1iw7b4 Opførsel af nye atelier i Nakke samt renovering af…

16. Jul 2020

Tilbygning til sommerhus samt renovering med nyt tagpap tag

15. Jul 2020

Tilbygning til stue samt overdækning med glas

5. Nov 2019

Idag kom en kollega forbi vores firma med en hilsen fra fortiden. Aage skrev tit en hilsen på …

Cvr: 2670 5908 | | Cookiepolitik | Sitemap
Top