Tagarbejde i Odsherred, Nykøbing Sj og omegn


Alt inden for tagarbejde

Skal du have lagt nyt tag eller renoveret det gamle, stiller vi vores ekspertise til rådighed. Hos Aage Petersen & Søn ApS i Rørvig tilbyder vi alt inden for tagarbejde - stort som småt. Med afsæt i mange års erfaring og omfattende faglig viden kan vi effektivt sikre dit hus et slidstærkt, modstandsdygtigt og langtidsholdbart tag.

 

Tagpap, eternit, beton – hvad er dine ønsker?

Vi lægger tagpap, eternittage, betontegl og tegl, og vi giver jer Icopal plus garanti, som er en 15 års garanti på tagpap. Hvilken tagtype, der egner sig bedst til dit hus, afhænger af flere forhold. Vi kommer gerne ud og vurderer, hvad der er den bedste løsning – naturligvis med udgangspunkt i dine ønsker, hvad enten de er funktionelle eller æstetiske.

 

Tagrenovering eller helt nyt tag?

Er du i tvivl, om taget blot skal renoveres eller trænger til en hel udskiftning, vurderer vi tagets tilstand med en ærlig og pålidelig indfaldsvinkel. Vi lægger vægt på grundig dialog med dig som kunde, så vi undgår misforståelser og sikrer en smidig og effektiv proces.

 

Vi ser frem til at høre fra dig

Kontakt os i dag på 59 91 85 27, hør nærmere og få et uforpligtende tilbud. Vi arbejder meget i Odsherred og Nykøbing Sj, men kører generelt i hele Nordvestsjælland.

Læs også omkring vores arbejde med vinduer og døre.

 

Vi er Icopal plus tageksperter

 

Indhent tilbud


Vi tilbyder at du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning med dit kommende projekt. Vi kan yderligere give dig et uforpligtende tilbud på projektet.


8. Jun 2018

Stort tillykke til Rasmus som er firmaets første EUX elev.👍

22. Apr 2016

Opførelse af helårshus, med Icopal kulsort tagpap listedækning og vedligeholdelses fri beklædni…

23. Mar 2016

Terrasse i Jatoba. God Påske.

23. Mar 2016

Terrasse i Rørvig udført i brun trykimprægnert træ. God Påske.

Cvr: 2670 5908 | | Cookiepolitik | Sitemap
Top