Tilbygninger, der holder i mange år

Savner du mere plads i din bolig eller dit sommerhus? Hos Aage Petersen & Søn ApS har vi stor erfaring med tilbygninger af enhver type og størrelse. Vi bygger ud fra en kvalitetsbevidst tilgang og med respekt for den eksisterende bygning – på den måde sikrer vi, at tilbygningen falder naturligt ind i resten af bygningen, funktionelt såvel som æstetisk.

 

En tilbygning er en investering i fremtiden

Når familien vokser, kan det være nødvendigt at bygge til. En tilbygning er en oplagt mulighed for at udvide noget, du i forvejen holder meget af. Det er samtidig en investering i fremtiden – og i bygningen. Måske har du en klar idé om, hvordan tilbygningen skal se ud og spille sammen med resten af huset. Men har du ikke det, er det ikke et problem – med udgangspunkt i dine ønsker og tidligere projekter bidrager vi med konkret inspiration og gode idéer.

Finder du igennem planlægningen ud af, at ombygning eller renovering af dit nuværende hus er nok, så hjælper vi også gerne med dette.

Med kvalitet som drivkraft

Kvalitet er et nøgleord i vores arbejde. Det betyder, at du ikke alene kan regne med håndværksmæssig passion i helhed såvel som detalje, men også at processen forløber smidigt, effektivt og med god kommunikation. I processen lytter vi opmærksomt og interesseret til dine ønsker, så resultatet afspejler dine forestillinger.

 

Vi arbejder i hele Odsherred

Vi har en fast kundekreds i Rørvig, Nykøbing Sjælland og hele Odsherred kommune, men vi har altid plads til dit projekt. Få et uforpligtende tilbud på 59 91 85 27.

Indhent tilbud


Vi tilbyder at du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning med dit kommende projekt. Vi kan yderligere give dig et uforpligtende tilbud på projektet.


16. Jun 2022

https://www.youtube.com/watch?v=UgXaj1iw7b4 Opførsel af nye atelier i Nakke samt renovering af…

16. Jul 2020

Tilbygning til sommerhus samt renovering med nyt tagpap tag

15. Jul 2020

Tilbygning til stue samt overdækning med glas

5. Nov 2019

Idag kom en kollega forbi vores firma med en hilsen fra fortiden. Aage skrev tit en hilsen på …

Cvr: 2670 5908 | | Cookiepolitik | Sitemap
Top