Ombygninger af sommerhuse og helårshuse


Ombygning og renovering af sommerhuse

Hos Aage Petersen & Søn har vi gennem mange år bygget om i sommerhuse og helårshuse, der trænger til et nyt udtryk. Vi har brede håndværksmæssige kompetencer og kan således tilbyde en alsidig service. Uanset om det er køkkenet, stuen, værelserne eller taget, der skal renoveres eller udskiftes, kan vi klare opgaven – effektivt og med kvalitet som drivkraft.

 

Brug for en luftforandring?

Nogle vil have bygget om, fordi boligen trænger til et nyt æstetisk udtryk – andre fordi pladsen er for træng eller fordi der er brug for luftforandringer. Uanset hvad dine behov er, går vi langt for at opfylde dem. Vi lytter opmærksomt og interesseret og bidrager gerne med gode idéer, hvis du savner inspiration.

Ender det med at en ombygning ikke er nok, så tvivl ikke - vores tømrere og snedkere hjælper også gerne med tilbygning af større eller mindre omfang.

 

En ombygning er en investering i din bolig

En ting er sikker: en ombygning kan få selv et ældre hus til at fremstå indbydende og attraktivt og er derfor en god investering i boligen – både hvis du ønsker at beholde boligen langt ind i fremtiden eller har udsigt til at sælge den på sigt.

 

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 59 91 85 27. Vi giver et uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud


Vi tilbyder at du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning med dit kommende projekt. Vi kan yderligere give dig et uforpligtende tilbud på projektet.


8. Jun 2018

Stort tillykke til Rasmus som er firmaets første EUX elev.👍

22. Apr 2016

Opførelse af helårshus, med Icopal kulsort tagpap listedækning og vedligeholdelses fri beklædni…

23. Mar 2016

Terrasse i Jatoba. God Påske.

23. Mar 2016

Terrasse i Rørvig udført i brun trykimprægnert træ. God Påske.

Cvr: 2670 5908 | | Cookiepolitik | Sitemap
Top