Nyt hus eller sommerhus i Odsherred kommune?

Skal du have bygget et nyt helårshus eller fritidshus/sommerhus? Hos Aage Petersen & Søn ApS har vi mange års erfaring med opførsel af såvel helårshuse som sommerhuse. Med en kvalitetsbevidst, effektivt og servicemindet tilgang er det vores mål, at både du og vi kan være stolte af det færdige resultat.

 

Skal du have bygget til eller om, klarer vi også det. Læs mere her på hjemmesiden.

 

Få inspiration og idéer

Når man har taget beslutningen om at bygge nyt, melder sig ofte en række spørgsmål: Hvor stort skal huset være, hvilke materialer skal det bygges i, og hvordan skal det falde ind i omgivelserne? Nogle har en klar forestilling om, hvordan husets udtryk skal være, mens andre er mere i tvivl. Vi bidrager gerne med inspiration og idéer på baggrund af tidligere projekter – og med udgangspunkt i dine ønsker.

 

Som tømrer tilbyder vi både fagentrepriser og totalentrepriser – lad os tage en snak om, hvilken løsning, der passer bedst til jeres behov. Vi tager os gerne af koordinering og styring af hele byggeprojektet, så du kan læne dig tilbage og se processen udvikle sig.

 

Få et uforpligtende tilbud

Ring i dag på 59 91 85 27. Vi arbejder i hele Odsherred.

Indhent tilbud


Vi tilbyder at du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning med dit kommende projekt. Vi kan yderligere give dig et uforpligtende tilbud på projektet.


16. Jun 2022

https://www.youtube.com/watch?v=UgXaj1iw7b4 Opførsel af nye atelier i Nakke samt renovering af…

16. Jul 2020

Tilbygning til sommerhus samt renovering med nyt tagpap tag

15. Jul 2020

Tilbygning til stue samt overdækning med glas

5. Nov 2019

Idag kom en kollega forbi vores firma med en hilsen fra fortiden. Aage skrev tit en hilsen på …

Cvr: 2670 5908 | | Cookiepolitik | Sitemap
Top