Papirisolering i Nykøbing Sjælland og Odsherred

Snedker & Tømrermestre Aage Petersen & Søn er professionelle, autoriserede isolatører, og vi hjælper både private og erhverv i Nykøbing Sjælland, Odsherred og omegn med isoleringen – ofte i forbindelse med nybyg og renovering.

Vi isolerer med Thermofloc papirisolering. Anvendelsen af papiruld til isolering, som er fremstillet af rent avispapir, bliver hyppigere og hyppigere herhjemme i Danmark, og det er ganske forståeligt, da det er en isoleringstype med mange gode egenskaber.

 

Papirisolering er fordelagtigt for miljøet - og for dig

Vælger du papirisolering til din bolig, kan du spare helt op til 25 % på varmeregningen i forhold til traditionel isolering. Grundet indblæsningsmetoden får du en komplet isolering uden huller.

Papirisolering giver desuden et behageligt og sundhedsvenligt indeklima, fordi det har en effektiv fugttransportering, og fordi det både holder på varmen om vinteren og kan reducere temperaturen om sommeren pga. en høj varmelagringskapacitet. Isoleringens særlige struktur giver i øvrigt en god lyddæmpning.

Isolering med papiruld fremstilles af avisrester, der renses, findeles og behandles på fabrik, hvilket betyder, at det er 100 % genbrugsmateriale og derfor meget miljøvenligt.

Du kan således vælge papirisolering med god samvittighed – både for pengepungen, for helbredet og for miljøet.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi hos Snedker & Tømrermestre Aage Petersen & Søn kan hjælpe dig i forhold til isolering, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 59 91 85 27. Du kan også bestille et gratis isoleringstjek med en professionel vurdering af dit isoleringsbehov.

Se mere på www.odsherred-papirisolering.dk, hvor du bl.a. kan beregne din besparelse ved udskiftning af traditionel isolering til papirisolering.

Se også vores service inden for udskiftning af døre og vinduer.

Indhent tilbud


Vi tilbyder at du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning med dit kommende projekt. Vi kan yderligere give dig et uforpligtende tilbud på projektet.


16. Jun 2022

https://www.youtube.com/watch?v=UgXaj1iw7b4 Opførsel af nye atelier i Nakke samt renovering af…

16. Jul 2020

Tilbygning til sommerhus samt renovering med nyt tagpap tag

15. Jul 2020

Tilbygning til stue samt overdækning med glas

5. Nov 2019

Idag kom en kollega forbi vores firma med en hilsen fra fortiden. Aage skrev tit en hilsen på …

Cvr: 2670 5908 | | Cookiepolitik | Sitemap
Top