Din lokale glarmester i Rørvig og omegn

Som glarmestre tilbyder vi løsninger til en lang række forskellige opgaver i såvel dit hjem, din virksomhed og de dertilhørende ejendele. Enhver glarmesterløsning er skræddersyet til dine behov og udviklet af en fagprofessionel glarmester, der er din garanti for et kvalitetsrigt håndværk. Vores virksomhed har eksisteret siden 1929, og vi garanterer derfor et stabilt og godt samarbejde uanset opgaven og dens omfang. Vi er vant til at tænke ude af boksen, så hvis du har et sjovt projekt i tankerne, vil vi hellere end gerne gøre denne til virkelighed gennem vores mangeårige professionalisme.

 

En bred kompetencepalette inden for glarmesterløsninger

Der kan være mange grunde til, at du har brug for en glarmester. I langt de fleste tilfælde tilbyder vi som glarmestre at løse diverse opgaver, der har med glas at gøre. Her er det næsten kun fantasien der sætter grænser, da vi både kan hjælpe med bl.a.:

  • At sætte nye vinduer og glaspartier i huse, drivhuse osv.
  • Opsætning og udvikling af glasdøre- og vægge
  • Fremstilling af hylder i glas
  • Udskæring af nyt glas
  • Fremstilling af speciallavede spejle

Uanset hvilken opgave du har i tankerne, kan vi garantere, at du får et kvalitetsrigt produkt, der holder, og det er i sidste ende det vigtigste. Vi prioriterer at have en tæt dialog med dig, så der ikke opstår unødvendige problemer, og så vi kan sikre os, at du får den mest optimale løsning til dit behov. Vi tilbyder vores services i Odsherred, Rørvig og omegn, og hvis du skulle have en opgave, der ikke står nævnt blandt vores services, så tøv ikke med at tage kontakt og hør os ad – vi er meget fleksible i vores arbejdsgange.  

 

Vi ser frem til at høre fra dig

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig, må du ikke tøve med at henvende dig. Vi kører generelt i nordlige Odsherred, hvor vi udfører glarmester, -tømrer -og snedkeropgaver i den bedste kvalitet. Du kan tage kontakt til os på telefonnummeret 59 91 85 27 for en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

Indhent tilbud


Vi tilbyder at du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning med dit kommende projekt. Vi kan yderligere give dig et uforpligtende tilbud på projektet.

16. Jun 2022

https://www.youtube.com/watch?v=UgXaj1iw7b4 Opførsel af nye atelier i Nakke samt renovering af…

16. Jul 2020

Tilbygning til sommerhus samt renovering med nyt tagpap tag

15. Jul 2020

Tilbygning til stue samt overdækning med glas

5. Nov 2019

Idag kom en kollega forbi vores firma med en hilsen fra fortiden. Aage skrev tit en hilsen på …

Cvr: 2670 5908 | | Cookiepolitik | Sitemap
Top